Slide

Ako ste mislili da znate sve o genocidu u Srebrenici? Varate se.. Ako ste dovoljno mladi ili niste imali priliku da saznate, ovo je šansa koju trebate iskoristiti. Ratni reporter iz Sarajeva, Philippe Lobjois uz pomoć pojedinaca iz Haškog tribunala započinje širu istragu o zločinima i razotkriva oduvijek sluteći, ali nikad dokazane spletke i povezanosti glavnih likova na BH i svjetskoj vojnoj i političkoj sceni.

DETALJNO

BUBNJEVI SREBRENICE

EDICIJA ATLANTIS #7

Slide

MALI BUL I BIL

Slide Slide Pogledaj

GAVRILO PRINCIP

U životu ćeš susresti mnoge budale. Ako te povrijede, reci sebi glupost ih tjera da čine zlo. To će te poštedjeti da ne odgovoriš na njihovu zloću. Jer, nema ništa gore na svijetu od gorčine i želje za osvetom. Ostani uvijek ponosan i vjeran sebi

HENRIK REHR

Plava je najtoplija boja

Clementinin život se promijenio onog trenutka kada je srela Emmu, mladu djevojku plave kose, koja joj je otkrila sva lica želje i koja joj je pomogla da se suoči sa pogledom drugih ljudi. Nježna i osjećajna priča.

JULIE MAROH

DETALJNO

Zaboravi moje ime

Kad uopšte nastupa prelaz iz dječaka u muškarca? Zar je moguće da nisam primjetio da sam prešao nivo? Mora da sam zaboravio sačuvati.

ZEROCALCARE

DETALJNO

Persepolis

U životu ćeš susresti mnoge budale. Ako te povrijede, reci sebim glupost ih tjera da čine zlo. To će te poštedjeti da ne odgovoriš na njihovu zloću. Jer, nema ništa gore na svijetu od gorčine i želje za osvetom. Ostani uvijek ponosan i vjeran sebi

MARJANE SATRAPI

DETALJNO
Slide
express

BH Post Express

Dostava brzom poštom u roku 24h, radnim danom i subotom.

images (1)

Povoljnije cijene

Ostvarite popuste kupovinom na webshopu!

comic icon

Bogata ponuda

Svaki mjesec nova izdanja.

Do sada neobjavljeni strip i knjižni naslovi

Agarthi Comics objavljuje knjige nagrađivanih Evropskih autora, koje do sada nisu objavljene u Bosni i Hercegovini.
DEVETA UMJETNOST
Otkrijte stripove
Na raspustu ili nakon urađene zadaće. Uz kafu, sok, na plaži ili planini, stripovi i grafičke novele su odličan način za opuštanje, obrazovanje ili jednostavno odvajanje malo vremena samo za sebe.
biblioteka bosancica
edicija pauk agarthi comics
edicija klio agarthi comics