Sigurnost

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i ePay servisa, te obratno. Prodavač ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama. Dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. Kupac je sam odgovoran za pristup svom sistemu i sam će se pobrinuti za osiguranje korisničkih podataka i šifri. Kupac garantuje za tačnost i istinitost svih dostavljenih podataka te Prodavaču odgovara za štetu nastalu zbog netačnih odnosno neistinitih podataka.

Besplatna dostava za kupovine u vrijednosti preko 50,01 KM

Dostava:

 1. Dostava se vrši isključivo na području BiH;
 2. Dostava proizvoda je besplatna za naručene proizvod/e vrijednosti od 50,01 KM sa PDV-om, za proizvod/e vrijednosti do 50,00 KM sa PDV-om dostava se naplaćuje u visini 5,00 KM sa PDV-om, naplatu vrši BH Post Express po pouzeću proizvoda;
 3. Dostava se vrši isključivo radnim danom putem dostavne službe „BH Post Express”, koji je ugovorni partner Prodavača.
 4. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat, kuću ili zgradu, odnosno poslovni objekat na ugovorenoj adresi koju kupac navede u narudžbi a do koje je moguće doći sa javno prometne površine prevoznim sredstvom (kamion,kombi). Ukoliko nije moguće pristupiti do naznačene adrese, dostava će se izvršiti do najbližeg istovarnog mjesta koji je prethodno dogovoren sa Kupcem..
 5. Dostava ne uključuje unos proizvoda u stambene i poslovne prostore.

Neuspjela dostava / primopredaja:

U slučaju da prilikom dostave nije prisutan Kupac lično ili druga punoljetna osoba koju je Kupac ovlastio za prijem, ili ako odbiju prijem proizvoda, Dostavljač će proizvod vratiti Prodavaču na njegovu adresu i ispostaviti mu račun.

Cijene Agarthi internet prodavnice

Cijene:

Sve cijene predstavljaju maloprodajne cijene i izražene su u konvertibilnim markama (KM) te sadrže PDV. Agarthi Comics d.o.o. Sarajevo, zadržava pravo izmjene maloprodajnih cijena. Maloprodajne cijene važe u trenutku zaprimanja narudžbe. Proizvodi na rasprodaji su vidno označeni cijenom prije i cijenom nakon sniženja. Najveći procenat sniženja cijena iznosi najmanje 1/3 vrijednosti svih proizvoda na rasprodaji. Akcije, uslovi i trajanje: Razdoblja trajanja i uslovi akcija i drugih posebnih oblika prodaje (akcijska prodaja, rasprodaja, sezonsko sniženje i sl.), navedeni su uz svaku takvu ponudu.

Rok plaćanja:

Rok za uplatu kupoprodajne cijene proizvoda (iznosa navedenog na potvrđenoj narudžbi) iznosi 3 (tri) dana od dana kada Kupac zaprimi obavijest Prodavača o potvrđenoj narudžbi, osim u slučaju plaćanja po pouzeću. U slučaju da Kupac u tom roku ne izvrši uplatu kupoprodajne cijene, a Prodavač i Kupac nisu ugovorili nešto drugačije, potvrda narudžbe postaje neobvezujuća za Prodavača i ista se briše iz sistema.

Način plaćanja:

 1. Način i sigurnost plaćanja po pouzeću: Ova opcija Vam omogućava da izvršite plaćanje nakon što vam roba bude dostavljena na adresu. Plaćanje vršite direktno Dostavljaču robe koji vam izdaje potvrdu plaćanja i uručuje proizvod(e) sa pratećom dokumentacijom,te original fiskalni račun. Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama u važećim apoenima valute.
 2. Plaćanje karticama direktno na webshopu putem Raiffeisen usluge ePay. Usluga ePay je najsigurniji način plaćanja uz potpunu zaštitu podataka. i bez provizije. Po zaprimljenoj uplati, započinjemo sa obradom vaše narudžbe i roba će biti poslana na vašu adresu. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je da rok isporuke bude promijenjen u odnosu na datum narudžbe.
 3. Kupovina uz jedan klik:
  Moderno dizajniran i potpuno funkcionalan način kupovine bez bespotrebnih registracija.
  Odabirom artikla koji želite kupiti i klikom na “Dodaj u košaricu”, sa desne strane vam se otvara pomični prozor sa prikazom vaše košarice i spiskom artikala koje ste izabrali. Ako ne želite više artikala kupovati trenutno, kliknite na “Plaćanje”. Otvoriće vam se prozor sa ponudom da odaberete način plaćanja i vrstu dostave, a lijevo od navedenih opcija, upisat ćete svoje osnovne podatke za dostavu. U slućaju da plaćate karticom ePay uslugom, nakon što kliknete na KUPI sistem će vas prebaciti na servere Raiffeisen banke, gdje ćete upisati podatke sa kartice za plaćanje. Transakcija je momentalna, dvostruko zaštićena provjerama i bez dodatnih troškova.
 4. Pomoć: za sva pitanja, i sugestije možete kontaktirati Agarthi Comics na 033 53 44 00