Shopping Cart:

Cart empty
 x 

You have no items in your shopping cart.

Total
×

Upozorenje

No Shop Currency defined! Contact the administrator, if you are one go to http://agarthicomics.ba/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editshop

Strip-knjižara AC

Agarthi Comics strip-knjižara (striparnica) je otvorena 10.06.2012. u Sarajevu. Strip-knjižara je smještena u Sarajevu, na Baščaršiji u objektu malog poslovnog centra „Nove Daire“. Od 01.11.2013. godine Striparnica seli u nove prostore unutar objekta Nove Daire (na istoj adresi). Nakon naše male striparnice, novi prostori nude puno više mogučnosti za naše izdavaštvo, ali i veću ponudu stripova. Između prodavnice stripova koja je smještena na nekih 50m2 i 50m2 magacinskog/kancelarijskog prostora tu se nalazi i prostor za prezentacije, promocije, projekcije strip crtanih i igranih filmova i čitanoca stripova. Ubrzo će u dodatnom prostoru u sklopu svih objekata Agarthi Comicsa biti otvorena i prodavnica specijaliziranih "filcanih" igračaka za najmlađe. U strip čitaonici svakodnevno će se vršiti projekcije stripovskih crtanih i igranih filmova.

U našoj specijaliziranoj prodavnici stripova možete pronači stripove svih izdavača iz regiona, kako nova tako i stara (antikvitetna izdanja). Naravno, s obzirom da je Agarthi Comics izdavačka kuća koja prvi put se u našoj zemlji bavi primarnim izdavanjem stripova, naša izdanja će naći i svoje posebno mjesto u našoj prodavnici. 

U prodavnici pored ljubaznog osoblja koje će Vam pomoći da pronađete nešto za sebe i vaše najdraže možete se okrijepiti uz čašu vode, čaj ili kafu.


Naš akcenat u radu sa stripovima je prevashodno na najmlađim, jer želimo da ih približimo stripu, koji ste i Vi nekada čitali. Zato smo za najmlađe (do 18. godina) obezbjedili raznovrstan izbor stripova koji su odvojeni za razmjenu. Nekada smo mi (stariji) čitaoci mjenjali stripovi između sebe, a danas s obzirom da djeca više nemaju tu mogućnost ili su rijetki ti koji to rade, mi smo tu da im to pružimo.

Dnevno, do 5. stripova djeca mogu donijeti, ostaviti u korpe za razmjenu, a iz njih izabrati i sa sobom ponijeti isto toliko stripova, apsolutno BESPLATNO.

Stripove možete platiti osim novcem i karticama (preko POS terminala u striparnici), a zavisno od Vaših kartica omogućeno je i plaćanje na rate preko vaših kartica (Intesa SanPaolo Banka). Takođe naši stripovi iz striparnice su dostupni na webshopu www.stripovi.ba


 

U striparnici naravno možete i preuzeti stripove koje ste naručili telefonom ili ste izvršili kupovinu preko našeg webshopa www.stripovi.ba, a kao opciju ste izabrali podizanje ili plaćanje na licu mjesta (u Striparnici Agarthi Comics-a).

Uskoro planiramo da našu ponudu proširimo sa drugim stripovski motivisanim arsotimanom artikala.

U očekivanju vaše posjete ... zavirite u našu strip-knjižaru!

{gallery}striparnica{/gallery} 

© 2019 Agarthi Comics. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.