Shopping Cart:

Cart empty
 x 

You have no items in your shopping cart.

Total
×

Upozorenje

No Shop Currency defined! Contact the administrator, if you are one go to http://agarthicomics.ba/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editshop

Webshop

agarthi comics webshop

Agarthi Comics izdanja možete naravno osim u našoj Strip-knjižari na Baščaršiji u Sarajevu, i trafika (kioska) širom Bosne i Hercegovine naručiti i platiti online. Naš webshop www.stripovi.ba je u funkciji od 01.marta 2011. godine i u ovih godinu i po dana smo se profilisali u jedan od bitnijih strip webportala u regionu.

Sva naša izdanja i mnoštvo drugih možete pronači na www.stripovi.ba, a ista možete naručiti i dobiti na vašoj kućnoj adresi ma gdje da se nalazite na planeti. Sva naša izdanja su već stigla od Australije, Afrike do Amerike.

Kako bi bili što dostupniji svim stripofilima, potpisali smo ugovore sa poštama u Bosni i Hercegovini i uz kompenziranje dijela poštarine sa naše strane omogučili smo veoma povoljne cijene poštarine za Europu i ostatak svijeta.

Za izdanja Agarthi Comics izdavačke kuće poštarina unutar Bosne i Hercegovine je besplatna, tako da smo na taj način omogućili da tamo gdje naša izdanja i nedolaze na trafike, svako može dobiti po identičnoj cijeni kao na kioscima. 

Plaćanje se može vršiti na više načina i to: putem PayPala, e-Pay-a (online plaćanje karticama, direktno na sajtu – usluga Raiffeisen Banke BH), uplatama na šalterima banaka ili pošte, online bankarstvom (ukoliko posjedujete takav nalog) i direktno  u Striparnici Agarthi Comicsa.

 

Više informacija možete naći naravno na www.stripovi.ba ili pozivom na telefon: +387 (0) 33 53 44 00.

 

© 2019 Agarthi Comics. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.