Shopping Cart:

Cart empty
 x 

You have no items in your shopping cart.

Total
×

Upozorenje

No Shop Currency defined! Contact the administrator, if you are one go to http://agarthicomics.ba/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editshop

Bonelli Crtani Romani

Bonelli Crtani Romani je serija zasebnih  strip priča, na preko 300 stranica, u izdanju Sergio Bonelli Editore, koji je debitirao u julu 2007. Nakon uspješnog iskustva u mini-seriji ( Brad Barron, Demian i Hidden Face ) izdavač je odlučio donijeti nove forme u tradiciji svojih izdanja, kako bi se čitateljima donijelo nešto u „dugometražnom formatu“. Bonelli crtani romani su na neki način i autoceste za standardni strip ili grafički roman u Italiji, prevashodno iz razloga što se čitatelj na duže vrijeme zainteresuje za roman u stripu, a na kraju opet nečeka dugo na kraj, kao što je navikao do sada u Bonelli stripovima u nastavcima.

 

U početku ovaj serijal je dizajniran za izlazak na godišnjoj razini, s obzirom na veliki uspjeh prvog sveska serije ( Dragonero, s 35.000 prodanih primjeraka ), Bonelli je revidirao svoje programe i objavio je drugi volumen ( Oči i tama ) samo četiri mjeseca nakon što je izašao prvi. Nakon toga izlaze i Sigma, Mohikanac, Stria, Krvna linija, Darwin i „Sul pianeta perduto“Prije svake priče Bonelli je upriličio i adekvatan uvod u priču, odnosno, šta i ko je motivisao autora da napiše roman sa tom tematikom.

 

Agarthi Comics će objaviti sva izdanja iz ove edicije u originalnom Bonellijevom formatu, kao što su objavljena i sva ostala izdanja Agarthi Comicsa. Takođe, nazivi prodajnog mjesta pored slike treba da bude istaknutiji i odvojen od ostalog teksta vezanog za to prodajno mjesto.

© 2019 Agarthi Comics. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.